CONNECTS CARGO & CARRIER

Load4U is een klantgerichte internationale expediteur met een hoge betrokkenheid, die gespecialiseerd is in Europees wegtransport op het gebied van deel- en compleet ladingen. Import  exportladingen worden op uw wens zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming afgeleverd tegen een scherp, marktconform tarief. Onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring op het gebied van Europese expeditie, zorgt ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan en wij onze beloftes ook daadwerkelijk waar kunnen maken. Veelal laten wij de meeste zendingen direct laden direct lossen, zodat deze transparante werkwijze een minimum aan manco of eventuele schades garandeert. Ons werkterrein strekt zich uit van de Benelux tot Groot Brittannië, van Scandinavië tot de Duitstalige landen en van Zuid- Europa tot Oost Europa. Ons enorme netwerk van betrouwbare en secuur geselecteerde vervoerders en agenten, gecombineerd met dagelijkse vertrekken naar bijna alle Europese industriesteden, stelt ons in staat om met de kortst mogelijke transittijden te werken.

Bovendien zijn onze ICT oplossingen een belangrijke steun om u operationeel, maar zeker ook administratief snel tot hulp te zijn. Snelheid van handelen is een sleutelwoord bij wereldwijde expeditie.

En wie de weg weet kan snel handelen, wij beschikken immers over een europa wijd netwerk.

 

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen? Vraag dan een offerte aan
of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Transport

Met een vrachtauto of koeriersbusje goederen van A naar B vervoeren; het blijft binnen Europa nog altijd de meest gangbare vorm van goederenvervoer. Met Load4U heeft u hierin een uiterst betrouwbare partner.

Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij u europawijd altijd de juiste transportoplossing, uiteraard conform uw wensen en eisen. Of het nu gaat om één enkele pallet, een volle vrachtwagenlading (FTL). Bij Load4U bent u aan het juiste adres.