Air & Ocean

Wereldwijd transport
Met een wereldwijd agentennetwerk vinden wij de juiste weg om uw zending snel en efficiënt op iedere bestemming, waar ook ter wereld, af te leveren. Dankzij onze ervaring en de lokale kennis van onze internationale partners kunnen wij de meest betrouwbare en passende oplossing bieden.

Luchtvracht
Onze medewerkers op Rotterdam Airport en op Schiphol Airport zorgen er voor dat alle inkomende en uitgaande zendingen snel en adequaat worden afgehandeld, inclusief douaneformaliteiten. Wij hebben uitstekende relaties met alle luchtvaartmaatschappijen en afhandelaars op de luchthavens zodat we zeer snel kunnen handelen.

Zeevracht
Alle vormen van zeetransport, zowel FCL als LCL verzorgen wij in samenwerking met een gespecialiseerde partner die beschikt over eigen opslag- en transportfaciliteiten.

Douane-afhandeling
Als erkend douane-expediteur zijn wij vertrouwd met alle douanevoorschriften en weten wij de weg om de vereiste formaliteiten voor internationaal vervoer vakkundig en correct te vervullen. We hebben online verbindingen met de douane waardoor we snel en efficiënt kunnen in- en uitklaren.

 

  NL  DE  EN  FR  PL